over mij

Bianca Jansen: “Ik ben ruim 18 jaar als makelaar en taxateur werkzaam geweest en had daardoor dagelijks te maken met mensen die voor een belangrijke beslissing in hun leven stonden, namelijk de aan- of verkoop van een huis. Het nemen van zo’n ingrijpende beslissing kan heel leuk en spannend zijn, maar kan ook veel stress opleveren. Ruis op de lijn dus en dat kan voor problemen zorgen. Heel lastig om daar samen op een goede manier uit te komen. Vanwege mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van vastgoed treed ik vaak op bij ‘wonen’-gerelateerde kwesties.

Mediation en echtscheiding
Ik ben MfN Registermediator en gespecialiseerd familie mediator en houd me bezig met familiezaken en dan met name met de begeleiding van het gehele (echt)scheidingstraject. Een scheiding doormaken is een emotioneel en moeilijk proces. Dat geldt niet alleen voor de partners, maar ook zeker voor de kinderen. En dan moet er  in zo’n chaotische periode ook nog eens ontzettend veel geregeld worden aan praktische zaken. Wat spreken we af over de kinderen? Wat doen we met het huis? Hoe verdelen we de spullen? Juist dan is begeleiding door iemand die onpartijdig is en kennis van zaken heeft onmisbaar om samen tot goede afspraken te komen.

NIEUW – een andere naam
Jansen Mediation wordt “Het Centrum voor Mediation”

Door de samenwerking met Jacqueline van Oppenraaij (mediator, coach en trainer) en andere professionals kunnen we een nog breder dienstenpakket aanbieden. Ook voor coachtrajecten en trainingen kunt u bij Het Centrum voor Mediation terecht. Doordat we veel expertise ‘in huis’ hebben, zijn gecombineerde of op elkaar aansluitende trajecten mogelijk. Uiteraard blijf ik als gespecialiseerd familiemediator ook binnen het Centrum de begeleiding van de scheidingstrajecten voor mijn rekening nemen.U vindt ons op dezelfde locatie (bezoekadres: Oranjelaan 79 in Harderwijk).

Kijk voor meer informatie op www.hetcentrumvoormediation.nl of bel 06 51 50 56 87